Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські розслідують обставини трьох ДТП, що сталися минулої доби на дорогах Подільського району
Опубліковано 26 квітня 2024 року о 16:45

Унаслідок автопригод травмувалися четверо громадян, серед яких – 11-річний хлопчик.

Щодо автопригоди, яка сталася у місті Ананьїв близько дев'ятої години, поліцейські попередньо встаноили: на перехресті вулиць Гімназичної та Героїв України водійка автомобіля «ЗАЗ» під час руху зачепила автомобілем хлопчика, який перетинав вулицю по нерегульованому пішохідному переходу. Автомобілістка самостійно відвезла до лікарні постраждалу дитину, де їй діагностували перелом гомілки та госпіталізували.

Щодо другої дорожньо-транспортної пригоди попередньо встановлено: вранці водій «Renault Fluence» на заокругленій ділянці дороги сполученням Вінниця – Турбів – Гайсин, неподалік села Олександрівка Окнянської ОТГ, не впорався з керуванням, зачепив відбійник і з'їхав у кювет. Унаслідок цієї події постраждали двоє пасажирів іномарки. У лікарні жінці діагностували перелом шийного хребця та ребра, а чоловіку – перелом виличної кістки.

Ще одна автопригода сталася близько опівночі на 309 кілометрі автодороги сполученням Київ – Одеса. Поліцейські попередньо встановили, що чоловік перебігав проїжджу частину у невстановленому місці і потрапив під колеса автопоїзда «Mercedes-Benz». Потерпілого пішохода каретою «швидкої» доправили до медичної установи з політравмою.

Водії всіх транспортних засобів обійшлися без тілесних ушкоджень. Перевірка їх на стан сп'яніння показала, що вони були тверезими.

Відомості про події слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках розпочатих проваджень поліцейські помістили транспортні засоби на арештмайданчик і призначили низку судових експертиз. Слідство триває. Встановлюються повні обставини дорожньо-транспортних пригод.

Поліцейські закликають водіїв та пішоходів бути уважними й обережними, неухильно дотримуватися правил дорожнього руху і не наражати себе та оточення на небезпеку.

Подільське районне управління поліції Одещини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux