Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські розслідують дві смертельні ДТП у Білгород-Дністровському районі
Опубліковано 16 січня 2023 року о 10:30

В результаті аварій чотири людини загинули, ще дві – доставлені в медичні заклади.

Попередньо встановлено, що надвечір вчора, 15 січня, в Салганах 49-річний житель Білгорода-Дністровського, керуючи автомобілем «Nissan Maxima», наїхав на чоловіка, який йшов вздовж проїзної частини дороги. Потерпілий, 65-річний житель Шабівської сільської громади, загинув від отриманих травм до приїзду «швидкої». Водій не постраждав, його перевірили на стан сп’яніння – він був тверезий.

А сьогодні вранці, за попередньою інформацією, 31-річний житель Лиманської сільської громади, рухаючись на автомобілі «ВАЗ» з села Трапівка до села Зарічне, не впорався з керуванням на закругленій ділянці автодороги, з‘їхав у кювет і зіткнувся з деревом. Водій і його донечки 2-х та 7-ми  років загинули від отриманих травм до приїзду «швидкої», а 23-річну дружину та ще одну 5-річну доньку в тяжкому стані ушпиталили до місцевої лікарні.

На місцях аварій працювали співробітники слідчо-оперативної групи з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області та територіальних підрозділів Білгород-Дністровського районного відділу поліції. Встановлюються всі обставини ДТП.

За фактом першої ДТП слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За фактом другої ДТП відомості внесені до ЄРДР за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб) ККУ.

В рамках проваджень призначено низку експертиз. Триває слідство.

Правоохоронці наголошують, що в темний час доби водії мають бути особливо пильними на дорозі та їхати з такою швидкістю, щоб встигнути відреагувати на зміну навколишньої дорожньої обстановки. Пішоходам у темний час доби варто використовувати світловідбиваючі аксесуари або ліхтарі, що дозволять водіям помітити їх здалеку.

Білгород-Дністровський районний відділ поліції Одещини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux