Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські привітали маленьких жителів Одещини із Міжнародним днем захисту дітей
Опубліковано 01 червня 2023 року о 17:30

Правоохоронці по всій області влаштували святкові заходи для наймолодших жителів регіону.

“Перше червня - ще один привід організувати для діточок веселі та корисні активності, а батькам та опікунам нагадати, що вони несуть відповідальність за виховання та розвиток дітей. Саме від дорослих залежить, як складеться доля кожної маленької людини. Ми, як поліцейські, робимо все можливе, щоб навіть у воєнний час дитинство українців було максимально безпечним та щасливим”, - зазначила начальниця відділу ювенальної превенції ГУНП в Одеській області Вікторія Чалова.

Поліцейські підійшли творчо до влаштування свята, охопивши своєю увагою як місцевих діточок, так і тих, хто вимушено переселився з тимчасово окупованих куточків України задля своєї безпеки. В Одесі правоохоронці відвідали родини з Луганської, Херсонської, Харківської та Миколаївської областей. Дітки сумують за рідними домівками, і щоб відволікти їх від хмарних думок, правоохоронці подарували їм книжки, художнє приладдя та ігри, а головним сюрпризом стали футбольні м'ячі, про які мріяли хлопці.

У святкову програму в парках та скверах міста увійшли майстер-класи з аквагриму, виступи аніматорів, атракціони, спортивні розваги, підготовлені батальйоном поліції особливого призначення, а на солодке – морозиво та фрукти.

В різних куточках нашої області правоохоронці навідалися із подарунками до дітей з сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах, запросили на екскурсії у поліцейські відділки, показали, як працює сучасний криміналістичний автомобіль, влаштували конкурси малюнків, вікторини й танцювальні флешмоби тощо. 

Не забули й про дітей колег, які загинули під час виконання службових обов’язків та тих, які несуть службу у зведеному загоні на Херсонщині - до них завітали зі смаколиками та словами підтримки.

“Під час повномасштабної війни на території рідної країни всі діти дорослішають швидше. Наша робота - захищати та підтримувати діточок, дарувати їм розраду у важкі часи. Тішить, що сьогодні всі дітлахи отримали увагу, турботу і привід для щасливих посмішок”, - підсумували ювенали Одещини.

Дитяче свято завершено, однак правоохоронці продовжують  щодня стояти на захисті жителів України - і маленьких, і дорослих.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux