Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські познайомили зі своєю роботою юних патріотів з селища Окни
Опубліковано 17 листопада 2022 року о 17:41

Відвідувачі військово-патріотичного гуртка «Сокіл-Джура» завітали у поліцейський відділок поліції, а гідами для юнацтва стали старша інспекторка сектору кадрового забезпечення Ірина Запорожець та ювенальна поліцейська Надія Деордица. 

Допитливі екскурсанти уважно слухали розповідь Ірини Запорожець про роботу чергової частини, підрозділів карного розшуку, слідства, дільничних, груп реагування патрульної поліції, і з особливою цікавістю приміряли на себе шоломи й бронежилети. Поліцейська продемонструвала гостям спецзасоби правоохоронців та зазначила, що кожен співробітник поліції зобов'язаний досконало володіти ними, щоб ефективно захищати громадян та протидіяти злочинцям.

Надія Деордица закликала юнаків та дівчат бути толерантними, з повагою відноситися один до одного й запобігати випадкам насильства й цькування, у тому числі й у віртуальному середовищі. «У разі, якщо ви стали свідком насильства чи насильство вчинили стосовно вас, потрібно розповісти батькам чи особі, якій ви довіряєте, або звернутися до поліції по допомогу», - наголосила ювенальна поліцейська.

Також підліткам, на яких незабаром очікує вибір майбутнього професійного шляху, розповіли про умови вступу й навчання  у вищі навчальні заклади системи МВС, перспективи майбутньої роботи.

«Ми щиро радіємо, коли сміливі й ініціативні юнаки й дівчата цікавляться нашою роботою й розповідають, що також планують долучитися до лав поліції й захищати інтереси громадян і держави. Під час спілкування ми не приховуємо від підлітків, що хоча працювати в поліції набагато важче, ніж в інших установах та організаціях, тут вони зможуть долучитися до розбудови безпечної України, взяти участь в розвитку й реформуванні державного правоохоронного сектору. І ми вдячні керівнику гуртка, за ініціативи якого була організована зустріч підлітків із поліцейськими», – наголосила Ірина Запорожець.

Зауважимо, що на Одещині підготовку поліцейських здійснює Одеський державний університет внутрішніх справ за спеціальностями «Право» та «Правоохоронна діяльність». За детальною інформацією щодо вступу до вишу можна звернутися до територіальних підрозділів поліції за місцем постійного проживання або до працівників сектору організації відбору УКЗ ГУНП в Одеській області за номерами телефонів 050-333-80-91, 098-182-04-80. Також інформація є на сайті університету.

Подільське районне управління поліції в Одеській області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux