Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські повідомили про підозру жительці Білгорода-Дністровського, яка кросовером наїхала на літню жінку
Опубліковано 06 лютого 2024 року о 15:00

Унаслідок автопригоди потерпіла отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості. За скоєне правопорушниці загрожує від штрафу до обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Подія сталася наприкінці грудня минулого року вдень у місті Білгород-Дністровський. Жителька райцентру, виїжджаючи заднім ходом на кросовері «Volkswagen» з двору багатоповерхівки, не переконалась у відсутності позаду інших учасників руху і скоїла наїзд на літню жінку, яка проходила повз.

Потерпілу каретою швидкої допомоги доправили до місцевої лікарні, де їй діагностували численні забої та перелом руки. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, отримані жінкою тілесні ушкодження відносяться до категорії середньої тяжкості.

Перевірка водійки на стан сп’яніння показала, що вона була твереза.

«За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими, слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили кермувальниці про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що заподіяло потерпілій середньої тяжкості тілесне ушкодження. Цей злочин кваліфікується за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України і тягне за собою покарання штрафом від 51 до 85 тис. грн або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Слідчі дії тривають», - прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Поліцейські наголошують на необхідності неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

Нагадаємо деякі з них:

- перед початком руху, перестроюванням та будь-якою зміною напрямку руху водій повинен переконатися, що це безпечно і не створить перешкод або небезпеки іншим учасникам руху;

- під час руху транспортного засобу заднім ходом водій не повинен створювати небезпеки чи перешкод іншим учасникам руху, а для забезпечення безпеки руху, у разі потреби, він повинен звернутися по допомогу до інших осіб;

- під час виїзду з житлової та пішохідної зони водії повинні дати дорогу іншим учасникам дорожнього руху.

Білгород-Дністровський районний відділ поліції Одещини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux