Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські повідомили про підозру в скоєнні крадіжок сімом жителям Білгород-Дністровського району
Опубліковано 16 листопада 2022 року о 17:00

Зловмисники спокусилися на дитячий візок, велосипед, газовий балон, телевізор, два мобільні телефони, гроші на банківській картці та дизпаливо.

23-річний житель райцентру викрав велосипед, який 64-річний містянин залишив без нагляду біля свого двору. Поліцейські розшукали правопорушника і з’ясували, що двоколісник він продав за 650 гривень. Це не перший злочин, який скоїв молодик: раніше він притягувався до відповідальності за наркозлочини, а наразі в суді відносно нього розглядається обвинувальний акт щодо крадіжки. 

27-річний житель Білгорода-Дністровського забрав з парадної багатоповерхівки дитячий візок, який належав 38-річному містянину. Правопорушник виставив вкрадену річ на продаж в мережі Інтернет, але поліцейські викрили його до того, як чоловік встиг нажитися на чужому майні.

А от 45–річний містянин скористався довірливістю літнього сусіда і викрав у нього гроші. Зловмисник попросив у 71-річного пенсіонера банківську картку нібито для того, щоб перерахувати на неї заборговані кошти, а насправді потай приєднав її до профілю гравця на одному з букмекерських сайтів. За час, поки сім’я потерпілого помітила зникнення грошей з рахунку, правопорушник встиг витратити на азартні ігри майже 20 тисяч гривень.

 40-річний житель Сергіївської громади в одному з торгових центрів у Білгород-Дністровську вдав з себе покупця, а сам непомітно привласнив телефон, який продавчиня залишила на прилавку. І 29-річний чоловік з Татарбунарської ОТГ теж спокусився гаджетом. Він пробрався до будинку односельчанина, викрав його мобільний телефон та продав знайомому за 500 гривень. Обох зловмисників правоохоронці оперативно викрили.

Судимий за майнові злочини 30-річний житель Мологівської громади під час перебування на випробувальному терміні за крадіжку вкрав у рідної матері газовий балон та телевізор. Їх він намагався продати односельцям, але не встиг: поліцейські встановили місцезнаходження зловмисника та затримали його. 

27-річний житель Татарбунарської громади хотів під час комендантської години злити пальне з чужої вантажівки, але не встиг довести задуману крадіжку до кінця. Його із заздалегідь заготовленими каністрами помітили Татарбунарські поліцейські та затримали «на гарячому». Правопорушник зізнався, що дизельне паливо планував продати.

«Все, крім грошей та одного телефону, поліцейські повернули власникам, а фігурантам, залежно від скоєного, повідомили про підозру за частиною 4 статті 185 (крадіжка, скоєна в умовах воєнного стану) та частиною 3 статті 15, частиною 4 статті 185 (замах на крадіжку, скоєний в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Ці злочини, відповідно до чинного законодавства, караються позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років», - прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Білгород-Дністровський районний відділ поліції Одеської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux