Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські Одещини завітали до старшокласників на класну годину й розповіли про умови навчання й роботи в системі МВС України
Опубліковано 24 листопада 2022 року о 09:25

Профорієнтаційні зустрічі відбулися в Роздільнянському та Одеському районах. Поліцейські розповіли про тонкощі своєї роботи та умови вступу до Одеського університету внутрішніх справ - державний вищий навчальний заклад зі специфічними умовами навчання, який готує правоохоронців в нашому регіоні.

Дистанційно з учнями Біляївського ліцею № 1 поспілкувалися інспектор кадрового забезпечення Тетяна Дімітрова та слідча Дар’я Кривега. Слідча, яка сама нещодавно навчалася в ОДУВС, розповіла про досвід курсантського життя й адаптації до нього, умови навчання на бакалавріаті та магістратурі й перші кроки в якості охоронця порядку.

«Тим, хто вирішив поповнити ряди правоохоронців, потрібно подати заявку до поліції, а інспектори відділів кадрів сформують необхідний пакет документів та допоможуть дистанційно пройти реєстрацію. Всі випускники вищих навчальних закладів МВС стовідсотково працевлаштовуються, отримують звання лейтенанта та гідне грошове забезпечення», - розповіла Тетяна Дімітрова, й пояснила, чим займаються різні підрозділи поліції.

А от у Лиманському професійному аграрному ліцеї Роздільнянщини правоохоронці зустрілися з майбутніми абітурієнтами особисто, просто в укритті, куди всі, згідно з правилами, перейшли на час повітряної тривоги.

«В ОДУВС не просто вивчають юридичні дисципліни. На відміну від інших ВНЗ без спеціальних умов навчання, у закладах системи МВС всі курсанти отримують повне забезпечення: місце в гуртожитку, форму, харчування, медичні послуги. Учні мають доступ до сучасних тренажерних залів та спортмайданчиків, стрілецького й лазерного тирів тощо», - зазначила старша інспекторка з кадрового забезпечення Ірина Жукова, а також ознайомила підлітків з наявними вакансіями й розповіла про етапи конкурсу з відбору кандидатів.

Поліцейські зазначають: якщо у вас виникають питання з приводу обрання майбутньої професії, то працівники кадрових служб територіальних підрозділів поліції завжди нададуть пораду та консультацію. Детальну інформацію про умови вступу можна отримати на офіційному сайті Одеського державного університету внутрішніх справ або у секторі кадрового забезпечення поліції за місцем постійного проживання.

Чекаємо сміливу і віддану українському народові та державі молодь у лавах Національної поліції України.

Відділ комунікації поліції Одеської області
(За матеріалами Одеського районного управління №2

та Роздільнянського районного відділу поліції)


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux