Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські Одещини вилучили з незаконного обігу контрафактні тютюнові вироби та спиртні напої на загальну суму понад 700 тисяч гривень
Опубліковано 02 березня 2023 року о 11:00

Відносно сімох громадян, які порушили правила торгівлі підакцизними товарами, склали адміністративні матеріали, що тягнуть за собою покарання у вигляді штрафу.

Двоє одеситів віком 32-х та 42-х років облаштували на вулицях Корольова та Новосельського торговельні столики і здійснювали реалізацію тютюнових виробів без марок акцизного податку. Поліцейські вилучили у правопорушників 266 пачок цигарок на суму майже 15 тисяч гривень. 

47-річний житель міста Роздільна на місцевому ринку також продавав тютюнові вироби без марок акцизного податку. У чоловіка поліцейські територіального відділу поліції вилучили 109 пачок цигарок на суму 5500 гривень.

А от 49-річний житель міста Білгорода-Дністровського маскував тютюнові вироби без марок акцизного податку серед ліцензованих цигарок, якими торгував у кіоску. Загальна кількість вилученого поліцейськими контрафактного тютюну склала 576 пачок на суму майже 25 тисяч гривень.

Ще одна правопорушниця – 39-річна одеситка, яка у павільйоні на вулиці Генуезькій здійснювала торгівлю цигарками і спиртними напоями, не маючи на це відповідної ліцензії. Поліцейські вилучили у жінки 2259 пачок тютюнових виробів на загальну суму 203 тисячі гривень та 527 літрів спиртних напоїв вартістю трохи більше 212 тисяч гривень. 

38-річний мешканець Одеси зі свого гаражного приміщення на вулиці Корольова реалізовував уроздріб горілку без марок акцизного податку. У правопорушника вилучили 42 літри спиртних напоїв на суму 5000 гривень.

Ще одного 41-річного громадянина викрили в Одесі на вулиці Генерала Цвєтаєва під час транспортування тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка. У чоловіка поліцейські вилучили 12500 пачок цигарок на загальну суму 270 тисяч гривень.

Відносно всіх правопорушників поліцейські склали адміністративні матеріали і скерували їх до суду для прийняття рішення щодо покарання.

Вилучений з незаконного обігу товар – 15710 пачок цигарок на суму майже пів мільйона гривень, а також 569 літрів спиртних напоїв на суму трохи більше 217 тисяч гривень – поліцейські передали на зберігання до приватного підприємства «Клест ЛТД».

Профілактичні заходи тривають по всій території Одеської області. Закликаємо громадян повідомляти до поліції за номером «102» про порушення правил торгівлі тютюновими виробами та алкогольними напоями.

Відділ комунікації поліції Одещини
 (За інформацією територіальних підрозділів поліції)


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux