Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські Одещини продовжують профілактичне відпрацювання «Нічне місто»
Опубліковано 18 грудня 2023 року о 14:00

Цього разу поліцейські спільно з військовослужбовцями Національної гвардії провели профілактичні заходи на території Авангардівської селищної громади.

Як і під час попередніх рейдів, перед їх початком пройшов об’єднаний інструктаж для всіх задіяних сил. До правоохоронців були доведені основні завдання, серед яких – забезпечення заходів правового режиму воєнного стану, публічної безпеки і порядку, стабільної оперативної обстановки, попередження та розкриття правопорушень.

Наряди у складі піших та автопатрулів вийшли на спільне відпрацювання селищ Авангард та Хлібодарське, села Прилиманського та житлового масиву «Сьоме небо».

Правоохоронці перевіряли підозрілих громадян та тих, що перебувають на превентивних обліках поліції, зокрема раніше судимих, кривдників та власників зброї, автотранспорт. Контролювали обмеження і заборони стосовно продажу алкогольних напоїв та своєчасного припинення роботи кафе, магазинів та інших закладів у сфері обслуговування. Поліцейські ретельно стежили за дотриманням комендантської години та правил дорожнього руху. Без уваги не залишились і діти, які у темну пору доби перебували на вулиці без супроводу дорослих.

Загалом було перевірено 170 осіб, більше 130 транспортних засобів та понад 30 торговельних і розважальних закладів.

Правоохоронці під час відпрацювання розкрили злочин, пов'язаний з незаконним придбанням та зберіганням наркотичних засобів і психотропних речовин без мети збуту. Також було складено низку адміністративних матеріалів, зокрема за невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей; вчинення домашнього насильства; керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого  сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції; порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна; перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонений сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших ПДР; дрібне хуліганство; порушення правил адміністративного нагляду; порушення громадянами строків реєстрації (перереєстрації) нагородної, вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і правил взяття її на облік.

Крім того,  правоохоронці виявили 17 порушників комендантської години. 


Одеське районне управління поліції №2


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux