Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські Одещини навчають школярів правил безпеки життєдіяльності та знайомлять зі своєю професією
Опубліковано 30 вересня 2024 року о 17:30

Тематичні уроки відбулись за участю поліцейських офіцерів громад, ювеналів та криміналістів у навчальних закладах Кодимської, Балтської та Подільської ОТГ.

«Воєнний стан диктує нам пріоритети у спілкуванні з дітьми. Насамперед ми навчаємо їх правильно діяти під час сигналу «Повітряна тривога» та виявленні небезпечних предметів, щоб убезпечити від поранень», - розповів ювенальний поліцейський Владислав Андрюшков, який проводив урок з безпеки в одному з Балтських ліцеїв.

Аналогічний захід провели в одній із початкових шкіл Кодимської ОТГ ювенальний поліцейський Олександр Чорний та поліцейський офіцер громади Геннадій Косаренко. Правоохоронці закликали учнів дотримуватися шкільної дисципліни та виховано поводитись у побуті, не забувати про заборони, які стосуються протипожежної та мінної безпеки.

А от ювенальна поліцейська Подільського районного управління Ліна Огороднюк разом з представницею Держпродспоживслужби розповідали місцевим учням про шкідливий вплив на організм людини куріння, зокрема електронних цигарок. А для кращого засвоєння обговорюваної інформації гості продемонстрували школярам навчальний фільм з цієї теми.

Ще один цікавий та пізнавальний захід відбувся на спортивному стадіоні Подільська. Відкритий урок для юних жителів міста провели поліцейські криміналісти, лікарі «швидкої», психологи, педагоги, фахівці Державної служби України з надзвичайних ситуацій та інших служб. Вони навчали дітей правил безпеки та розповідали про свою роботу.

«Робота з дітьми була дуже насиченою, – ділиться враженнями начальник сектору криміналістичного забезпечення Подільського районного управління поліції Денис Брусенко. – Ми розповіли молоді про свою роботу, продемонстрували прилади та інструменти, відповіли на запитання та нагадали правила безпеки у повсякденному житті. Слід зазначити, що школярі ставили різні питання: одних цікавила дактилоскопія, інших – прилади для вимірювання радіації, третіх – призначення квадрокоптера. Переконаний, що наше спілкування було для них корисним».

Поліцейські продовжують проводити просвітницькі заходи для дітей.

Подільське районне управління поліції Одещини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux