Портал в режимі тестування та наповнення
Одеські поліцейські розслідують обставини інциденту біля вʼїзду на Ланжерон (ОНОВЛЕНО)
Опубліковано 25 червня 2024 року о 10:10

ОНОВЛЕННЯ:

Спільно вжитими заходами співробітників управління кримінального аналізу ГУНП в Одеській області та оперативників територіального підрозділу поліції вдалось встановити й розшукати ще одного учасника події. Ним виявився 21-річний житель Білгорода-Дністровського. Разом з іншими громадянами він пошкодив шлагбаум і спровокував конфлікт з охоронцем та контролерами, які там працюють. Крім цього, молодик відкрито викрав з транспортно-пропускного пункту гроші і втік. Частину з них поліцейські вилучили.

Нині слідчі повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України – у хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, вчиненому групою осіб, а також за  ч. 4 ст. 186 цього ж кодексу – у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому в умовах воєнного стану.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Інші учасники події встановлюються.

Про вечірню бійку компанії молодиків з контролерами та охоронцем шлагбауму, що регулюють проїзд автівок до моря та платну парковку на узбережжі, правоохоронці дізнались від очевидців вчора, 23 червня.

Попередньо встановлено, що ввечері компанія громадян прийшла до шлагбауму та почала його ламати. На зауваження 18-річного охоронця приватної фірми з пропускного режиму та двох контролерів місцевого комунального підприємства правопорушники не реагували, а продовжували свої протиправні дії. Згодом між чоловіками виникла бійка, в ході якої один із порушників забіг до приміщення, з якого регулюється проїзд транспорту, і викрав з касового апарату 6 тисяч гривень. Після сутички всі учасники події з місця злочину втекли до приїзду правоохоронців.

Нині поліцейські встановили особу одного з них. Це 36-річний одесит. Заходи щодо встановлення інших правопорушників продовжуються.

Від медиків поліцейські дізнались, що  внаслідок бійки обидва контролери  отримали забої передпліччя, гематоми та садна, а один з них ще й забій голови.

Нині вони разом з охоронцем звернулись з відповідними заявами до відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1.

Наразі слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Поліцейські зʼясовують всі обставини події, після чого їй буде надана додаткова правова кваліфікація. 

Слідчі дії тривають.

Одеське районне управління поліції № 1


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux