Портал в режимі тестування та наповнення
Очільник Нацполіції України Іван Вигівський представив начальника ГУНП Одещини Івана Жука
Опубліковано 08 червня 2023 року о 12:55

Сьогодні, 8 червня, т.в.о. голови Національної  поліції України генерал поліції третього рангу Іван Вигівський провів нараду в ГУНП в Одеській області. На ній були присутні голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер, голова Одеської обласної ради Григорій Діденко, командувач оперативно-стратегічного угрупування військ «Одеса» Едуард Москальов, керівники силових відомств та особовий склад регіональної поліції.

— За погодженням з Міністром внутрішніх справ та за моїм наказом від сьогоднішнього дня Іван Жук призначений начальником ГУНП в Одеській області. Думаю, за ці два місяці, що він виконував обовʼязки керівника, ви зрозуміли завдання, які стоять перед Національною поліцією. І це не його особисті вимоги, це бачення Президента України, Міністра внутрішніх справ, Національної поліції України. Головна задача - це забезпечення порядку, аби і місцеві жителі, і громадяни, які тимчасово переміщені або прибувають зараз, відчували себе у безпеці. Ми всі чекаємо та працюємо на нашу Перемогу, і для цього маємо не дати ворогу дестабілізувати внутрішню ситуацію.

Полковник поліції Іван Жук, який з 7 квітня тимчасово виконував обовʼязки керівника поліції Одещини, звернувся до особового складу:

— Дякую керівництву Міністерства внутрішніх справ і Національної поліції України за довіру та надану честь очолити поліцію Одещини. За два місяці роботи в Одеській області я переконався, що поліцейські регіону - це злагоджений колектив професіоналів, який чітко усвідомлює завдання, які стоять перед Національною поліцією.

Голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер відзначив, що знає новопризначеного очільника поліції регіону як професійного та відповідального керівника.

– Вже тижень пропрацювавши тут, я постійно на контакті з Іваном Васильовичем, і бачу миттєве реагування та взаємодію. Дякую керівництву Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції за те, що на Одеський регіон звернули особливу увагу і підібрали достойну людину.

Керівник Національної поліції України Іван Вигівський наголосив на основних напрямках роботи гарнізону та поставив перед особовим складом задачі із протидії злочинності, забезпечення безпеки та правопорядку у регіоні.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux