Портал в режимі тестування та наповнення
Очільник поліції Одещини відвідав з робочим візитом південні райони області
Опубліковано 22 лютого 2018 року о 13:19

В рамках робочої поїздки начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області генерал поліції третього рангу Дмитро Головін побував у Ренійському, Ізмаїльському та Болградському районах.

Зустріч з громадськістю півдня Одещини Дмитро Головін розпочав з особистого прийому у місті Рені. Усі бажаючі мали змогу звернутися до очільника поліції з питаннями стосовно діяльності правоохоронців. Дмитро Головін уважно вислухав кожного відвідувача та пообіцяв зробити все можливе для швидкого та якісного вирішення проблем людей.

Завершивши прийом громадян, керівник ГУНП зустрівся з місцевими депутатами,  представниками влади та мас-медіа. Користуючись нагодою, він розповів про створення на півдні регіону патрульної поліції та через засоби масової інформації запросив молодь вступати до її лав і долучитися до загальної справи захисту безпеки та спокою жителів регіону.     

Наступним етапом робочої поїздки став візит до м.Ізмаїл. Після інспектування роботи груп швидкого реагування поліції, очільник поліції Одещини та начальник Управління патрульної поліції області Юрій Рибак відвідали будівлю, яку місцева влада виділила для новоствореної патрульної поліції Ізмаїльщини.  Як показала перевірка, оновлена будівля - повністю готова до прийому майбутніх поліцейських.

Свій візит до Ізмаїлу керівник поліції регіону завершив робочими зустрічами з міським головою Андрієм Абраменком та начальником Ізмаїльського морського торговельного порту Андрієм Єрохіним.

В ході цих зустрічей обговорювалися питання взаємодії органів влади та поліції, а також розглядалися проблеми, вирішення яких дасть змогу підняти роботу поліції на новий, вищий рівень.

На завершення діалогу Дмитро Головін зазначив, що основною метою діяльності поліцейських він бачить досягнення такого результату, коли Ізмаїльщина зможе впевнено вважатися південною точкою стабільності. У свою чергу, Андрій Абраменко запевнив, що розуміє важливість роботи правоохоронців, і пообіцяв для підвищення її ефективності всебічну підтримку та допомогу міської влади Ізмаїла.    

Відділ комунікації поліції Одеської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux