Портал в режимі тестування та наповнення
Національній поліції України сім років!
Опубліковано 04 липня 2022 року о 11:04

Сім років тому її багатотисячний колектив почав масштабне реформування, вдосконалення задля створення сучасного, зручного, максимально наближеного до громадян поліцейського сервісу.

За ці роки ми впроваджували нові підрозділи та проєкти, запозичували позитивний досвід правоохоронних органів європейських країн, вдосконалювали методи взаємодії з населенням, з честю долали випробування на шляху боротьби зі злочинністю й захисту громадян та держави, в тому числі на сході країни - в зоні проведення антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил.

За сім років поліцейські Одещини отримали та опрацювали понад 2,5 мільйони повідомлень від громадян (в середньому за добу понад 1100 звернень); розкрили більше 3000 грабежів, 1000 дорожньо-транспортних пригод, 800 тяжких тілесних ушкоджень, 700 вбивств, майже 28000 крадіжок, 5000 наркозлочинів, 1000 розбійних нападів, 500 хуліганств та 200 браконьєрств; припинили діяльність 106 злочинних угруповань; вилучили майже 5,5 тонн наркотичних засобів, понад 500 одиниць зброї, 25 кілограмів вибухівки; розшукали більше 5000 громадян.

Сьогодні поліцейські Одещини спільно з військовим командуванням «Південь», органами військово-цивільної адміністрації та місцевого самоврядування ефективно проводять заходи правового режиму воєнного стану, виконують бойові завдання, фільтраційну, контр-диверсійну роботу по виявленню осіб, пов’язаних з криміналітетом та «російським миром», документують злочини, які ворог вчиняє на наших землях, аби було покарано кожного, допомагають громадянам у всьому, що стосується їхньої безпеки.

За чотири місяці повномасштабного вторгнення рф на територію України поліцейські Одещини розпочали понад 690 кримінальних проваджень за фактами злочинів, вчинених російськими військовослужбовцями та їх пособниками на території Одещини; відкрили 21 кримінальне провадження за колаборацію та більше 70 - за незаконне переправлення осіб через державний кордон України; зафіксували понад 1500 злочинів проти власності, 900 злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотичних речовин, майже 200 кримінальних правопорушень, пов’язаних із незаконним обігом вогнепальної зброї.

Розвиваємося, вдосконалюємося, виконуємо свій професійний і громадянських обов’язок перед державою та народом. Попереду ще багато роботи. Вперед до перемоги.

Слава Україні та її захисникам! З Днем Національної поліції України!

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux