Портал в режимі тестування та наповнення
Начальник поліції Одещини Іван Жук зустрівся з новим керівником Регіонального представництва КМЄС в Одесі Андерсом Йохансеном та його колегами
Опубліковано 24 липня 2024 року о 14:45

Сторони обговорили особливості документування воєнних злочинів рф, розшуку зниклих за особливих обставин осіб, надання поліцейських послуг на деокупованих територіях, створення безпекового середовища та продовження подальшої співпраці з іноземними партнерами. 

Особливу увагу учасники зустрічі приділили питанню впровадження безпекових проєктів. Зокрема: «Поліцейський офіцер громади», «Офіцер Служби освітньої безпеки» та «Безпечне місто», які вдало реалізовуються правоохоронцями для захисту жителів територіальних громад та учасників освітнього процесу у кожному населеному пункті, аж до найвіддаленіших.

«Висловлюю щиру подяку всій команді Місії. Європейська допомога вкрай важлива для нас, особливо зараз, коли наша країна виборює свою незалежність. Завдяки вашій підтримці та реалізації запроваджених нами  безпекових проєктів ми плануємо включити Одесу до списку найбезпечніших міст в Україні», - зазначив начальник ГУНП в Одеській області Іван Жук. 

Представники Консультативної місії запевнили, що мають довготривалі плани підтримки поліції Одещини і надалі впроваджуватимуть нові проєкти з визначення потреб в умовах воєнної та безпекової ситуацій.

«Національна поліція України є ключовим партнером КМЄС в Україні. Ми тут, аби зрозуміти поточні виклики, з якими стикаєтеся наш партнер. І я висловлюю нашу відданість та підтримку поліції регіону в подальшій співпраці» - підкреслила заступниця голови КМЄС в Україні Мора О’Салліван, яка і представила керівництву поліції Одещини свого колегу, який опікуватиметься Одеським регіоном.

Новий керівник Регіонального представництва КМЄС в Одесі Андерс Йохансен подякував за ті зусилля, які поліція прикладає для захисту країни, верховенства права і демократії, та запевнив у непохитності подальшої підтримки.

Сторони домовилися про подальшу плідну співпрацю, зокрема, як у вигляді тренінгів для поліцейських, так і покращення матеріально-технічного забезпечення підрозділів поліції. 

Відділ комунікації поліції Одещини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux