Портал в режимі тестування та наповнення
Начальник Подільського відділу поліції звітував перед депутатами місцевої Ради про підсумки роботи за минулий рік
Опубліковано 02 березня 2018 року о 11:42

Інформацію  про результати роботи Подільського відділу поліції за 2017 рік довів на засіданні сесії міської Ради  Микола Піщанський.

В доповіді  керівник правоохоронного органу розповів про  основні показники в роботі підрозділу. Так, за минулий рік в журналі Єдиного обліку зареєстровано 9407 заяв і повідомлень громадян,  з яких 19,7 % повідомлень, що містять ознаки злочину, внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Про підозру  у вчиненні кримінальних правопорушень повідомлено 284 громадянам, до суду направлено 269 закінчених кримінальних проваджень, що значно більше ніж за аналогічний період 2016 року (171).

Також  начальник відділу поліції розповів про роботу блоку превенції. Так,  протягом звітного періоду було притягнуто до адміністративної відповідальності 2318 правопорушників, з них: за дрібне хуліганство - 339, насильство в родині - 331, спротив співробітникам поліції - 55, невиконання батьківських обов’язків по вихованню дітей – 125.

«Завдяки наявності камер відеоспостереження та більш ефективної роботи груп реагування патрульної поліції зменшилась кількість злочинів, скоєних в громадських місцях,- розповів начальник Подільського ВП Микола Піщанський.- В поточному році буде встановлено додатково ще десять камер відеоспостереження на перехрестях та місцях відпочинку. Сподіваюсь, що ці заходи дисциплінують водіїв, які порушують правила дорожнього руху, і це знизить рівень аварійності на дорогах. Поліцейські докладуть максимум зусиль для того, аби жителі м.Подільська та Подільського району почувалися у безпеці».

Начальник Подільського ВП також проінформував депутатів про співпрацю  з представниками Консультативної місії Європейського Союзу. В рамках проведення експерименту європейські колеги передали подільським поліцейським  ноутбуки,  фотоапарати, принтери та найближчим часом мають провести тренінги з питань побудови довіри між поліцією та громадою, підвищення ефективності боротьби зі злочинністю і корупцією.

Подільський відділ поліції  в Одеській області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux