Портал в режимі тестування та наповнення
На Одещині відзначили поліцейських офіцерів громади Березівського району
Опубліковано 31 травня 2023 року о 15:15

З нагоди відзначення п'ятиріччя проєкту “Поліцейський офіцер громади” представники органів влади та місцевого самоврядування привітали своїх “шерифів” - Павла Орлова та Михайла Ситченка.

На заході, який відбувся 29 травня, були присутні керівництво поліції району, представники обласної ради, районної державної адміністрації та органів місцевого самоврядування.

“Поліцейські офіцери громади дбають про безпеку жителів Березівської та Старомаяківської громад. Вони успішно виконують свої обов'язки: проводять профілактичну роботу, перевіряють дотримання громадянами правил дорожнього руху, торгівлі, відвідують підоблікові родини тощо. Ми бачимо, що місцеві жителі вже звикли до того, що з будь-яким питанням вони можуть звернутися до своїх “шерифів” і отримати допомогу, пораду та захист”, - зазначив т.в.о. начальника Березівського районного відділу поліції підполковник поліції Микола Древов.

За сумлінне ставлення до виконання своїх обов’язків та ініціативність поліцейські отримали грамоти й подяки, а Михайлу Ситченку керівник територіального підрозділу поліції вручив почесну відзнаку II ступеня від Одеської обласної організації профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України.

Особливу нагороду отримали “шерифи” від дітей - учні місцевих шкіл подарували поліцейським власноруч зроблені малюнки на тему “Безпечне дитинство з поліцейським офіцером громади”. Ці роботи поліцейські зберігатимуть на своїх станціях. Журі, обране з громадян, визначило трьох кращих художників, а очільник Березівського районного відділу поліції Микола Древов нагородив їх іграшками, художнім приладдям та іншими пам'ятними подарунками.

Довідково:

Капітан поліції Павло Орлов обслуговує Березівську міську територіальну громаду, яка охоплює два округи, де живе близько шести з половиною тисяч мешканців. Звернутися до нього можна за адресою - с. Вікторівка, вул. Лермонтова, 1 або за номером телефону (098) 231-42-42.

Капітан поліції Михайло Ситченко опікується чотирма з половиною тисячами мешканців Старомаяківської сільської громади, в яку входить чотири старостинських округи. Він приймає громадян за адресою - с. Старі Маяки, вул. Центральна, 1Б. Номер телефон - (095) 056-64-99.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux