Портал в режимі тестування та наповнення
На Одещині розпочала роботу ще одна поліцейська станція
Опубліковано 04 жовтня 2024 року о 16:45

Її відкрили сьогодні, 4 жовтня, у селі Липецьке Подільської міської територіальної громади.

Розпочався захід хвилиною мовчання та вшануванням пам’яті загиблих захисників та захисниць України. Після цього керівництво поліції Одещини та місцевої влади представили громадянам «шерифа» – капітана поліції Олександра Ілляшенка. Він добре знайомий селянам, оскільки вже 14 років працює на цій території дільничним, допомагає населенню та дбає про його безпеку. До адміністративної дільниці, яку обслуговуватиме поліцейський, входитимуть села Липецьке і Казбеки з населенням понад три тисячі жителів.

«Ми продовжуємо реалізовувати на території Одещини безпекові проєкти, які покликані посилити захист людей та надати їм впевненість в безпеці й допомозі з боку правоохоронних органів. Сьогодні в рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» ми відкриваємо  поліцейську станцію в Подільській міській територіальній громаді, де жителі зможуть у комфортних умовах отримувати якісні поліцейські послуги.  Хочу подякувати також місцевій владі за співпрацю та свій внесок у втілення цього  проєкту», - звернувся до присутніх заступник начальника ГУНП в Одеській області Денис Захарченко.

Секретар Подільської міської ради Олег Албанський передав ключі від приміщення станції поліцейському офіцеру громади Олександру Ілляшенко та  зауважив, що у воєнний час такі ініціативи є вкрай важливими для громадян. 

«Ми, не роздумуючи, долучилися до проєкту «Поліцейський офіцер громади» і спільно з поліцією забезпечили нашого «шерифа» всім необхідним для роботи та оперативної комунікації з місцевими жителями», - сказав Олег Албанський. 

Керівник Подільського районного управління поліції Олег Жуковський і Голова  Липецького старостинського округу Вікторія Лазаренко подякували місцевій владі та керівництву ГУНП за допомогу і співпрацю, а «шерифу» побажали успіхів у роботі. 

До відома громадян: поліцейська станція знаходиться за адресою: Подільський район, село Липецьке, вул. Центральна, 67-б. Зв’язатися з поліцейським офіцером громади можна за робочим номером телефону (099) 559 37 02. 

Це вже шоста поліцейська станція, яка розпочала свою роботу на території Подільського району. 

Продовжуємо служити та захищати!


Подільське районне управління поліції Одещини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux