Портал в режимі тестування та наповнення
На Одещині День поліцейського офіцера громади відзначили відкриттям двох поліцейських станцій
Опубліковано 28 травня 2024 року о 18:56

Заходи відбулись у Великоплосківській та Авангардівській ОТГ, що в Роздільнянському та Одеському районах.

На відкритті станцій були присутні керівництво Головного управління Національної поліції в Одеській області та територіальних підрозділів поліції, голови громад і місцеві мешканці.

Заступник начальника обласної поліції Олександр Мірошниченко представив нового шерифа жителям Великоплосківської громади. Це майор поліції Сергій Євсеєв. Він опікуватиметься усіма 12-ма тамтешніми селами з п’ятитисячним населенням.

– Завдяки розумінню та підтримці територіальних громад в Одеській області вже повноцінно працює 31 поліцейська станція. Приміщення станцій обладнані за сучасними вимогами для комфортного прийому громадян та якісного надання їм поліцейських послуг. Дякуємо громадам за співпрацю та партнерство», - зазначив Олександр Мірошниченко.

Діти, які завітали на захід, подарували шерифу зроблені ними малюнки, якими останній прикрасив свій новий кабінет. За гарної нагоди з малечею попрацювали і ювенальні поліцейські ГУНП в Одеській області, які приїхали на мобільному класі безпеки та нагадали хлопцям та дівчаткам правила безпечної поведінки в побуті, під час відпочинку, користування інтернетом тощо. 

В Авангардівській громаді шерифа – капітана поліції Євгена Козьму, який обслуговуватиме село Прилиманське та 21 садовий кооператив із семитисячним населенням, представив начальник управління превентивної діяльності обласної поліції Павло Тарасов.

– Вже стало доброю традицією у вашій ОТГ відзначати річницю створення проєкту «Поліцейський офіцер громади» відкриттям поліцейської станції. Це вже третя у вас. Ви берете активну участь у запровадженні цієї безпекової ініціативи. Дякую голові громади та депутатському корпусу за спільну роботу, направлену на посилення правопорядку та безпеки громадян, - сказав Павло Тарасов, звертаючись до присутніх. 

Поліцейські офіцери громад постійно знаходитимуться на території обслуговування, підтримуватимуть контакт із місцевими мешканцями та владою, звітуватимуть перед ними про свою роботу. Для оперативного реагування на правопорушення та надання допомоги людям для шерифів за рахунок бюджетних субвенцій, виділених громадами, були придбані службові автомобілі.

З нагоди відзначення шостої річниці з дня створення служби поліцейських офіцерів громад нагородили відомчими відзнаками та цінними подарунками.

До відома громадян! 

Поліцейські станції розташовані за адресами: Одеський район, село Прилиманське, вулиця Нижня, 120; Роздільнянський район, село Великоплоске, пров. Сільрадівський, 5.

Зв’язатися з поліцейським офіцером Авангардівської ОТГ Євгеном Володимировичем Козьмою можна за телефоном +38(093) 647 42 00, а поліцейським офіцером Великоплосківської ОТГ Сергієм Олександровичем Євсеєвим – за номером +38(095) 929 4119.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux