Портал в режимі тестування та наповнення
На Одещині четверо чоловіків понесуть покарання за те, що побили та позбавили життя людей
Опубліковано 31 березня 2022 року о 09:31

Зловмисники поміщені під варту. Їм оголошені підозри за статтями 121 та 115 Кримінального кодексу України.

39-річний житель Березівського району задушив 45-річну співмешканку. Під час допиту фігуранта, він не приховував своєї причетності до злочину, але причину протиправного вчинку не назвав. Каже: був п’яний і нічого не пам’ятає.

33-річний житель Березівки жорстоко побив 68-річну матір. Жінка померла від синового звірства, але він у цьому зізнався лише під тиском неспростовних доказів, зібраних поліцейськими в ході розслідування справи. З’ясувалося, причиною конфлікту в сім’ї стала пенсія, яку чоловік відібрав у матері, щоб купити горілку.

22-річний житель Одеси вдарив ножем 36-річного знайомого прямо у нього вдома під час раптового конфлікту. Потерпілого госпіталізували з ножовим пораненням попереку. Зловмисник після скоєного втік, але поліцейські затримали його за кілька годин.

Аналогічно спалахнув гнівом в Одесі й 36-річний чоловік із Запоріжжя під час розмови з охоронцем одного з підприємств. Правопорушник вдарив незнайомця кулаком в обличчя, той упав і отримав забій голови. Потерпілого ушпиталили в комі з гострою субдуральною гематомою. Зловмисника поліцейські затримали на місці.

За даними фактами у територіальних підрозділах ГУНП в Одеській області проводяться досудові розслідування, розпочаті за частиною 1 статті 115 та частинами 1 і 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Підозрювані на час слідства поміщені до слідчого ізолятора.

Зазначимо, що, згідно з чинним законодавством, чоловіку, який вбив співмешканку, загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі; громадянину, що спричинив матері тяжкі тілесні ушкодження, від яких вона померла, – від семи до десяти років ув’язнення; іншим двом правопорушникам, які спричинили тяжкі тілесні ушкодження знайомому та охоронцю, вклавши їх на лікарняні ліжка, - від п'яти до восьми років тюрми.

Відділ комунікації поліції Одеської області

(за матеріалами Березівського районного відділу поліції

та Одеського районного управління поліції № 1)


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux