Портал в режимі тестування та наповнення
«Миколайчики» із Одещини з любов’ю для героїв: ювенальні поліцейські разом з дітьми підготували подарунки для захисників та захисниць України
Опубліковано 06 грудня 2023 року о 19:00

До Дня Збройних Сил України та святого Миколая правоохоронці спільно зі школярами Одеси, Білгород-Дністровського і Подільського районів напекли для військовослужбовців зарядженого на перемогу медово-імбирного печива та підготували для них листівки з побажаннями скорішого повернення додому.

До кулінарного процесу дітлахи підготувались ретельно, адже переконані – це не просто солодощі, а можливість висловити свою велику вдячність захисникам, які боронять їх та державу. На кухні вирувала завзята та клопітна робота – поки ювенальні поліцейські замішували та розкочували тісто, діти обирали формочки, колір глазурі та декорації. До етапу випікання хлопці та дівчата віднеслись не менш відповідально: спочатку послухали настанови правоохоронців щодо обережного поводження біля духової печі, а потім контролювали готовність гостинців. Щойно пряники випекли та охолодили, юні пекарі взялись за їх декорування та пакування. Кожен намагався відобразити на смаколиках святковий настрій. 

\

Крім солодких подарунків, діти заздалегідь підготували для воїнів патріотичні плакати із побажаннями найшвидшої перемоги та настання миру в нашій країні, святкові листівки з привітаннями до Дня Збройних Сил України та святого Миколая, а також різноманітні речі, що потрібні на передовій. 

«Разом із подарунками ми передаємо вам, наші захисники, тепло своєї душі, глибоку повагу та вдячність за можливість просто жити. Ми дуже віримо, що перемога обов’язково буде за вами, наші герої», - такими словами супроводили свої подарунки школярі.

«Миколайчики» від юних волонтерів з Одеської області правоохоронці передали на передову. Солодка звісточка  не лише потішить захисників, а й вкотре нагадає, що ми всі з нетерпінням чекаємо їхнього повернення додому.

Наприкінці зустрічей співробітники поліції подякували дітям за підтримку військовослужбовців, привітали їх із прийдешнім Днем святого Миколая, вручили солодкі подарунки, а одеські поліцейські ще й відвели дітей до кінотеатру на перегляд мультиплікаційного фільму.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux