Портал в режимі тестування та наповнення
«Кожен на своїй позиції захищає український народ та державу», - поліцейський з Одещини Олександр Юзик
Опубліковано 02 серпня 2024 року о 15:05

Юнаком, після служби у Збройних Силах України, він вступив до лав правоохоронних органів, де працює вже 17 років. Затятий борець за справедливість, упевнений у своїх переконаннях та силах.

«Служити людям у якості правоохоронця – це мій свідомий вибір, про який я ніколи не шкодував», - впевнено заявляє Олександр Юзик. Він працював на Березівщині в ізоляторі тимчасового тримання і взятих під варту осіб, підрозділі дільничних інспекторів, а нині несе службу в секторі реагування патрульної поліції відділення поліції № 1 Березівського районного відділу поліції.

Окрім забезпечення правопорядку на території обслуговування, Олександр у складі зведеного загону ГУНП в Одеській області відряджався виконувати поліцейські функції на деокупованій території Херсонської області.

«Там, де є ворожий слід, як ніде необхідні посилений захист людей, громадського порядку та безпеки, протидія злочинності. Ми це бачимо навіть з реакції населення на поліцію, яка приїздить з інших регіонів, як вони нас вітають у себе вдома з обіймами», - каже поліцейський.

На Херсонщині через постійні обстріли з боку російських військ, розповідає далі Олександр, весь час доводиться патрулювати, надавати допомогу людям та евакуйовувати в безпечніші місця.

«Згадуючи відрядження, перед очима часто постає пані, виявлена біля багатоповерхівки у Корабельному районі Херсона. Під час прильотів вона випала з третього поверху і лежала біля завалів. Ми з колегами надавали їй першу долікарську допомогу – звільняли дихальні шляхи від згустків крові, утримували в безпечному положенні. Вона була в шоці і весь час хотіла кудись бігти. Вже пізніше, коли потерпілу передали лікарям, ми дізналися, що вона переселенка з окупованої Каховки, змушена була тікати з дому, але і на новому місці постраждала внаслідок збройної агресії росії», - згадує Олександр Юзик і наголошує, що ворогові злочинні дії не забудуться, українці не поступляться, захищатимуть свою державу та народ і добиватимуться покарання.

Березівський районний відділ поліції Одещини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux