Портал в режимі тестування та наповнення
Керівництво Головного управління поліції області відзначило поліцейських-спортсменів та їхніх тренерів за спортивні досягнення
Опубліковано 13 серпня 2022 року о 17:45

Сьогодні, начальник поліції Одещини Микола Семенишин привітав Катерину Синенко та Олександра Гончарова, які гідно відстоювали честь України на світовій спортивній арені.

22 липня у місті Роттердам Королівства Нідерландів інспектор батальйону поліції особливого призначення лейтенант поліції Синенко Катерина разом зі своїм тренером Коханцем Олексієм представляли Україну на Всесвітніх іграх поліцейських та пожежників в Олімпійському виді спорту з бойового мистецтва - карате.

Турнір для Катерини став неймовірно успішним, оскільки серед багатьох працівників поліції та пожежної служби з усього світу у своїй ваговій категорії до 60 кг. вона виборола золото у категорії ката та срібло у куміте. 



За високі спортивні досягнення на Всесвітніх іграх поліцейських та пожежників з карате очільник Одеської поліції привітав Синенко Катерину, вручив їй подяку, подарунковий грошовий сертифікат та цінний подарунок від фізкультурно-спортивного товариства «Динамо». 



Подякою та цінним подарунком Головного управління Національної поліції в Одеській області Микола Семенишин відзначив і президента Одеської обласної федерації з карате, майстра спорту України, тренера міжнародної категорії Олексія Коханця, який підготував Катерину до змагань та привів до перемоги. 



Ще одне знакове спортивне досягнення відзначили сьогодні у поліцейській родині - в грудні минулого року слідчий слідчого відділення відділу поліції № 4 Одеського РУП № 1 старший лейтенант поліції Олександр Гончаров разом зі своїм тренером Юрієм Коломійцем представляли Україну на Чемпіонаті світу з універсального бою, який проходив у Туреччині. Поліцейський виборов срібну медаль у ваговій категорії 70 кг у розділі «лайт». На цих змаганнях Олександр здобув найвище спортивне звання України - майстер спорту України міжнародного класу з універсального бою. 
У присутності колег Микола Семенишин вручив Олександру  посвідчення і нагрудний знак майстра спорту міжнародного класу та  цінний подарунок.


За вагомий внесок у розвиток фізичної культури й спорту, забезпечення високого спортивного досягнення поліцейським Одещини з універсального бою, а також формування позитивного міжнародного іміджу Національної поліції України нагородили подякою та цінним подарунком тренера по самбо, майстра спорту України по спортивному самбо Юрія Коломійця. 

На урочистих заходах Голова Одеського регіонального відділення Української секції Міжнародної поліцейської асоціації Іван Константинов зарахував Катерину та Олександра до асоціації і вручив їм відповідні посвідчення і значки.

Наші спортсмени на міжнародному рівні довели, що вони гідні та непереможні. Бажаємо йти тільки вперед, до нових перемог!   

Відділ комунікації поліції Одеської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux