Портал в режимі тестування та наповнення
Катерина Синенко – поліцейська з сильним внутрішнім стержнем
Опубліковано 10 квітня 2023 року о 12:30

Дівчина працює в батальйоні поліції особливого призначення поліції Одещини і забезпечує безпеку та правопорядок в регіоні. Також вона фахово займається спортом, захищаючи честь Одещини та всієї України на всеукраїнських і міжнародних спортивних змаганнях.

Катерина Синенко у правоохоронних органах дев’ять років. Її мрією було потрапити саме в батальйон поліції особливого призначення і стати як її тато. Сергій Синенко працював спецпризначенцем у 90-х роках. Сильні і вольові люди, як правило, втілюють свої мрії в життя, і дівчина стала гідною донькою свого батька, якою нині пишаються не лише рідні, а й колеги, Одещина, вся Україна.

Мила та тендітна зовні Катерина працює в батальйоні поліції особливого призначення ГУНП в Одеській області і на рівні з чоловіками виконує бойові завдання. Разом з ними вона бере участь у контр-диверсійних заходах з метою виявлення диверсійно-розвідувальних груп і колаборантів, охороні високопосадових осіб та членів їхніх родин.

Катерина активно займається спортом і підкорює місцеві, всеукраїнські та міжнародні арени. Лейтенантка поліції – майстер спорту України з карате WKF, неодноразова переможниця та призерка чемпіонатів світу, Європи та України.

Згадаємо її спортивні успіхи лише за останні кілька років.

У 2018 році одеська поліцейська подолала «Забіг сили» у знаменитих Race Nation. Катерина стійко витримала п’ять кілометрів на київському мототреку «Пирогів» з двадцятьма непростими перешкодами у вигляді колючого дроту, шин, кілець, ланцюгів, рамп, колод тощо. Зі ста п’ятдесяти учасників забігу вона фінішувала 61-ю, а з усіх жінок – 11-ю. Після змагань поліцейська зізналася: «Це – перемога над собою. Було дуже важко: бачила позаду себе, як сходили з дистанції, як було важко чоловікам. Моментами сама хотіла здатися».

Здатися? Це точно не про Катерину. У 2022 році спецпризначенка виборола «золото» та «срібло» на Всесвітніх іграх поліцейських та пожежників. Змагання пройшли в Нідерландах за участю близько 10 тисяч представників таких установ з усього світу. На «The World Police & Fire Games 2022» кожен відстоював честь своєї країни у понад 60 олімпійських та неолімпійських видах спорту, а також у прикладних дисциплінах, які застосовуються на навчаннях поліцейських і пожежників. Українка гідно відстояла честь своєї держави за кордоном, виборовши в змаганнях з карате перше особисте місце у категорії «ката» та друге місце у «куміте» до 60 кг.

Того ж року поліцейська здобула золоту нагороду на Кубку України з карате. Змагання серед жінок та чоловіків проходили в м. Чернівцях в рамках міжнародного турніру «Chernivtsi open 2022». Участь у них взяли 665 каратистів із 43 спортивних клубів. Катерина Синенко виступила в розділі «ката» і виборола золоту медаль.

Вона тричі срібна призерка відкритого всеукраїнського турніру з пляжного самбо «Кубок Чорного моря», срібна призерка змагань з бойового самбо «Сніжний барс», чемпіонка Одеської області серед поліцейських з функціонального багатоборства (кросфіту) та бронзова призерка чемпіонату Національної поліції України з функціонального багатоборства.

Велика заслуга цього, звісно ж, і тренера дівчини - президента Одеської обласної федерації з карате, майстра спорту міжнародного класу, судді Всесвітньої федерації карате Олексія Коханця.

Бажаємо цій команді наснаги та нових перемог і надалі!

Відділ комунікації поліції Одещини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux