Портал в режимі тестування та наповнення
Іван Жук: «Вітаю вас у поліцейській родині і пишаюся тим, що в такий тяжкий для країни час обрали професію поліцейського»
Опубліковано 13 квітня 2023 року о 18:25

З такими словами тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області звернувся до молодих фахівців, які щойно закінчили Одеський державний університет внутрішніх справ.

Урочиста зустріч з молоддю, яка після навчання вступила до лав поліції Одещини, відбулася сьогодні, 13 квітня.

«Товариші офіцери, наша молодь, від щирого серця хочу привітати вас із завершенням навчання в Одеському державному університеті внутрішніх справ і сказати вам: ласкаво просимо до великої поліцейської родини. Пишаюся вами, вашою сміливістю у найважчий для держави час обрати професію поліцейського. Цей фах дуже почесний, але в той же час – складний і відповідальний. Сьогодні поліцейські стоять не лише на захисті правопорядку в суспільстві та інтересів громадян, вони спільно з іншими силовими службами боронять суверенітет та територіальну цілісність України, на яку посягають російські загарбники. Завжди пам’ятайте наше кредо «Служити та захищати» й Присягу, складену на вірність українському народові. Вони повинні бути вашим життєвим путівником. Вірю, що ви віддано йтимете обраним шляхом, станете професіоналами своєї справи і не звернете з нього. Ми покладаємо на вас великі надії і будемо в усьому підтримувати та допомагати», - з такими словами звернувся до молодих фахівців т.в.о. начальника ГУНП в Одеській області Іван Жук.

Даючи настанови поліцейським, які тільки починають свій службовий шлях, полковник поліції також зазначив, що вони повинні ставитися до роботи з повагою, а до громадян, які звертатимуться до них по допомогу, як до рідних.

Легкого старту та успішної реалізації в нелегкій, але дуже важливій і благородній професії, новому поколінню спеціалістів побажали начальник управління кадрового забезпечення Юрій Мерденов, заступник начальника управління – начальник відділу професійного навчання Максим Лимар, начальник відділу організації соціальної роботи Вадим Сакалюк, заступник начальника відділу психологічного забезпечення Ірина Жукова.

Усі вони супроводжуватимуть, підтримуватимуть, надаватимуть допомогу цим хлопцям та дівчатам впродовж усієї їхньої служби в поліції.

«Сьогодні ви стали невід’ємною частиною великої поліцейської родини – захисників правопорядку. Бажаємо вам легкого старту та успішної реалізації в нелегкій, але дуже важливій і благородній професії. Гідно несіть звання офіцера поліції, вірою і правдою захищайте «честь мундира». Ми віримо у вас і покладаємо на вас великі надії», - зазначили керівники структурних підрозділів поліції.

Відділ комунікації поліції Одеської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux