Портал в режимі тестування та наповнення
Іван та Анна Кандаловські з Одещини: ми – друге покоління поліцейських у родині і пишаємося тим, що пішли шляхом тата
Опубліковано 10 січня 2023 року о 15:50

Їхній батько – Іван Кандаловський – ветеран МВС, який 33 роки пропрацював в правоохоронних органах. Половину життя майор міліції присвятив служінню людям і власним прикладом прищепив дітям прагнення захищати права і свободи громадян.

«Ми завжди були в захваті від тата. Він любив свою роботу, розповідав нам багато історій зі служби, прищеплював добропорядність і законослухняність», - згадують Іван та Анна.

Іван молодший навіть не роздумував над вибором професії – після школи одразу вступив до Одеського юридичного інституту Харківського національного університету внутрішніх справ, який пізніше став Одеським державним університетом внутрішніх справ.

«Спочатку я був слідчим у нашому місцевому районному відділу поліції, але з часом зрозумів, що хочу більше часу проводити серед людей, допомагати їм особисто, тому став дільничним офіцером поліції, яким працюю й досі. Щодня я із задоволенням спілкуюся з жителями своєї громади, здійснюю профілактичні рейди та відпрацювання, проводжу навчальні бесіди в школах та роз'яснювальну роботу серед населення», - розповідає старший дільничний офіцер поліції Березівського районного відділу поліції Іван Кандаловський.

Кожен громадянин міста Березівки знає свого дільничного. Капітана поліції Івана Кандаловського неодноразово нагороджували грамотами та подяками за вагомий внесок у зміцнення правопорядку та громадської безпеки, сумлінне виконання службових обов'язків, запобігання та припинення правопорушень.

І сестра його, Анна, завдяки татові, закохалася в юриспруденцію. Разом з тим дівчина мала хист до іноземних мов, тому деякий час, поки навчалася в ОДУВС, працювала перекладачем. 

«В університеті я зрозуміла, що моя доля в правоохоронних органах. Завершивши навчання, я пішла працювати слідчою, і була абсолютно захоплена роботою. Поглинула в неї з головою», - розказує капітан поліції Анна Кандаловська.

Нині вона очолює режимно-секретний відділ в Березівському РВП і виховує сина, якому так само прищеплює любов до своєї професії. 

«Він мріє стати спецпризначенцем. Поліцейські для нього – взірець незламного духу та мужності, тож наша династія правоохоронців цілком може продовжитися у третьому поколінні», - з гордістю розповіла Анна Кандаловська.

Березівський районний відділ поліції


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux