Портал в режимі тестування та наповнення
«Я мала велике бажання допомагати людям, яке привело мене у правоохоронні органи. Моєму прикладу послідували і донька з сином, – слідча Березівського районного відділу поліції Світлана Склярова
Опубліковано 16 травня 2023 року о 09:15

Понад 35 років тому вона присягнула на вірність українському народові і невпинно продовжує йти складним, але почесним шляхом правоохорониці. За свою довгу службу Світла Зосимівна виховала не одне покоління фахівців органів досудового розслідування, серед яких – її діти.

«Слідчим працював мій чоловік, Петро Іванович. Завдяки йому я почала захоплюватися роботою правоохоронних органів, і через рік після його смерті, прагнучи допомагати людям, сама прийшла працювати до Березівського районного відділу міліції. Спочатку була статисткою, потім – старшою дізнавачкою, а у 1994 році перейшла у слідство, де працюю й досі», - лаконічно описує вона свій професійний шлях.

Маючи за плечима чималий досвід, Світлана Зосимівна допомогла розквітнути багатьом молодим дізнавачам та слідчим – навчала їх, розповідала про тонкощі роботи правоохоронців, ділилася власним досвідом. Приклад з пані Склярової брали не тільки колеги – постійна зайнятість спочатку батька, а потім матері не могла не вплинути на їхній дітей.

«Марія та Вадим, дивлячись на нас із чоловіком, змалечку хотіли продовжити династію правоохоронців. Донька відразу вступила до Одеського інституту внутрішніх справ, успішно у 1998 році його закінчила і працює слідчою у відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 2. А син вирішив піти в правоохоронні органи після строкової служби в армії та закінчення Київської міжрегіональної академії управління персоналом. У 2005 році він склав присягу на вірність українському народові, вступивши до лав Національної поліції. Працював дільничним, а зараз обіймає посаду начальника сектору превентивної діяльності Березівського районного відділу поліції», - з теплотою розповідає Світлана Зосимівна про доньку й сина.

Слідча розкрила і довела до суду численну кількість гучних і не дуже злочинів, яким давно втратила лік. Вона вже досягла повного права піти на заслужений відпочинок, але навіть не думає про це. Зізнається, що планує працювати до самісінької нашої перемоги. 

«Я завжди прагнула допомагати кожному, хто цього потребує, а нині й поготів. Стоїмо усією країною до повного звільнення», - наголосила поліцейська.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux