Портал в режимі тестування та наповнення
Громада привітала поліцейських Одещини з професійним святом
Опубліковано 04 липня 2022 року о 16:50

В урочистостях з нагоди Дня Національної поліції України взяли участь представники місцевої влади, Військово-Морських Сил Збройних Сил України, Державної прикордонної служби України, обласної прокуратури, Одеського державного університету внутрішніх справ, обласної організації професійної спілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України, духовенство.

Почесні гості привітали поліцейських з 7-ю річницею Національної поліції України і відзначили нагородами за сумлінну службу Батьківщині та народові.

Керівник поліції Одеської області Микола Семенишин зауважив, що протягом семи років Національна поліції України успішно утвердилася як центральний орган виконавчої влади, яка служить суспільству, шляхом забезпечення прав та свобод людини, публічної безпеки та порядку, протидії злочинності. Сьогодні, в період російсько-української війни, поліцейські Одещини сумлінно несуть службу на сході та півдні нашої держави і забезпечують правовий режим воєнного стану. Проводять контр-диверсійні заходи з метою виявлення диверсійно-розвідувальних груп і колаборантів, фільтраційні перевірки на блокпостах, забезпечують режим комендантської години, встановлюють та розшукують безвісти зниклих громадян, виконують бойові завдання та розпорядження військового керівництва, військово-цивільної адміністрації.

Він також додав, що з початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України поліцейські регіону зареєстрували 994 повідомлень, пов’язаних з військовою агресією. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли 717 кримінальних правопорушень, з них 61 – за фактами посягання на територіальну цілісність та недоторканість України, 21 – за фактами колабораційної діяльності, 89 – за порушення законів та звичаїв війни.

«Поліцейські сьогодні є надійним тилом для Збройних Сил України. Добросовісною щоденною працею кожен з них наближає перемогу над ворогом. Я впевнений, що ми обов’язково переможемо. Ми на своїй землі, за нами правда, з нами Бог. Я щиро вірю в ЗСУ і наш український народ, якому ми служимо та який захищаємо. Слава поліції Одещини, слава Національній поліції України, слава одеситам, слава Україні», - наголосив Микола Семенишин, вітаючи особовий склад з професійним святом.

Наостанок очільник поліції регіону подякував військовому керівництву, керівництву військово-цивільної адміністрації, депутатам всіх рівнів, керівникам територіальних громад, волонтерам, представникам бізнесу за розуміння та підтримку поліцейських, зміцнення їхньої матеріально-технічної бази, продовження реалізації безпекових проєктів на території нашої області. А також медикам-інструкторам, членам громадських формувань, приватних охоронних структур, пенсіонерам органів внутрішніх справ, які щоденно допомагають поліцейським Одещини забезпечувати правопорядок в області.

Відділ комунікації поліції Одеської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux