Портал в режимі тестування та наповнення
Динамівці силових структур Одещини провели турнір з волейболу до 90-річчя області
Опубліковано 19 лютого 2022 року о 09:00

Відбувся він вчора, 18 лютого, в Одесі, на базі спортивного комплексу регіонального ФСТ «Динамо» за підтримки спортивного клубу обласної поліції «ПАТРІОТ».

Участь у змаганнях взяли вісім збірних команд Головного управління Національної поліції в Одеській області, Управління патрульної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби, Служби безпеки України, Управління поліції охорони, Національної гвардії та одеського вишу внутрішніх справ.

Підтримати та повболівати за правоохоронців прийшли колеги, друзі та шанувальники волейболу. Серед почесних гостей чемпіонату були представники органів державної влади, керівники правоохоронних відомств області, ветерани Міністерства внутрішніх справ, заслужені спортсмени України та творчі колективи.

Заступник начальника поліції Одещини Олександр Хутняк перед початком змагань наголосив, що у спорті –  сила та єднання, та побажав перемоги найкращим.

Понад п’ять годин на майданчику вирував шквал спортивних зусиль та емоцій. Усі команди продемонстрували  витривалість, спритність та жагу до перемоги. Проте цього разу суддівська колегія віддала перемогу прикордонникам, почесне "срібло" виборола збірна ГУНП, а "бронзу" - рятувальники.

Переможців та призерів турніру заохотили кубками, дипломами та цінними подарунками. Вручили їх волейболістам начальник обласної поліції Микола Семенишин та голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.

За словами Миколи Семенишина, дуже знаковим є те, що дев’яносту річницю з дня створення Одеської області організатори і учасники змагань відзначають значними здобутками.

«Ми успішно впроваджуємо з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування безпекові проекти, виховуємо національно-патріотичну молодь та є прикладом здорового способу життя. Дякую керівництву області та територіальних громад за дієву підтримку правоохоронних органів і ФСТ «Динамо» та продовження славетних традицій регіону», - сказав під час урочистого завершення турніру Микола Семенишин. 

Відділ комунікації поліції Одеської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux