Портал в режимі тестування та наповнення
Безпечні канікули: поліцейські Одещини навчають дітей правил поведінки під час відпочинку
Опубліковано 10 червня 2024 року о 09:30

У Білгород-Дністровській, Саратській, Кулевчанській, Дивізійській, Лиманській та Татарбунарській територіальних громадах правоохоронці відвідали пришкільні табори, провели екскурсії в територіальних підрозділах поліції, запросили до мобільного класу безпеки.

У Саратському ліцеї інспекторка ювенальної превенції районного відділу поліції Валентина Арнаутова долучилась до відкриття літнього табору, ігор та руханок з дітьми. З учнями Кулевчанського опорного закладу-ліцею вона провела екскурсію райвідділом поліції та розповіла про завдання кожної поліцейської служби. Крім того, учні навчальних закладів Кулевчанської та Саратської ОТГ відвідали мобільний клас безпеки.

А от для учнів молодших класів навчальних закладів Дивізійської, Лиманської та Татарбунарської ОТГ інспекторка ювенальної превенції районного відділу поліції Ірина Друговіна разом з поліцейськими офіцерами громад Владиславом Араслановим, Андрієм Кожухарем та рятувальниками організували виставу лялькового театру, спільно з героями якої розповіли про безпечне поводження під час канікул. Для старшокласників правоохоронці влаштували спортивні змагання «Юні поліцейські та рятувальники». Діти демонстрували обізнаність у правилах дорожнього руху, надання першої долікарської допомоги та пожежної безпеки.

Ювенальні поліцейські Білгорода-Дністровського Оксана Квачук, Карина Афанасенкова, Анастасія Хаюкова спільно з поліцейським офіцером громади Віталієм Тюпою та інспектором з дотримання прав людини Христиною Бойко провели з учнями навчальних закладів міста екскурсію районним відділом поліції, відвідали філіал музею поліції Одещини та надали можливість дітям відчути себе у ролі експерта на місці злочину.

Під час кожного згаданого заходу поліцейські говорили з дітьми про безпеку життєдіяльності, зокрема про правила поводження на водоймах, ігрових майданчиках, у побуті, порядок дій під час оголошення повітряної тривоги, виявлення небезпечних предметів тощо. Показали макети небезпечних предметів, які треба оминати, дорожні знаки, сигнали регулювальників. Нагадали номери екстрених служб, за якими слід звертатися у разі виникнення надзвичайних подій. А наприкінці зустрічей подарували дітям світловідображаючі браслети, аби убезпечити на дорозі у темну пору доби.

Поліцейські наголошують батькам! 

Не нехтуйте заходами безпеки, постійно спілкуйтесь зі своїми дітьми щодо першочергових дій у разі екстрених ситуацій. Маленьких діток не залишайте без нагляду. Старших контролюйте – де вони, з ким, чим займаються. 

Білгород-Дністровський районний відділ поліції


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux