Портал в режимі тестування та наповнення
Автомобіль для складання практичного іспиту в сервісному центрі МВС можна обрати самостійно
Опубліковано 21 серпня 2024 року о 10:45

Фінішна пряма для кандидата у водії – практичний іспит в сервісному центрі МВС. Складати практичний іспит на категорію «В» можна на транспортному засобі сервісного центру МВС або автошколи. Варто зазначити, що вартість складання практичного іспиту на транспортному засобі сервісного центру МВС становить 420 грн, а вартість оренди авто навчального закладу залежить від умов договору між кандидатом у водії та навчальним закладом.

Незалежно від обраного вами авто, в обох випадках ваші дії, і дії екзаменатора будуть фільмуватись відеокамерою. Це обов’язкова умова практичного іспиту. Іспити проходять за спеціально встановленими маршрутами, з якими варто ознайомитись заздалегідь.

Практичні іспити можно скласти:

На Одещині в сервісних центрах МВС Одеси, Ізмаїла, Білгород-Дністровська та Подільська.

На Миколаївщині в сервісних центрах МВС Миколаєва, Вознесенська та Нового Бугу.

На Херсонщині в сервісному центрі МВС м. Херсон.

В сервісних центрах  МВС Одеси та  Миколаєва є автомобілі додатково переобладнані для приймання практичних іспитів особам з інвалідністю.

Усі автівки обладнані камерами відеоспостереження, відповідно й процеси складання іспитів легко моніторити та за потреби оскаржувати результати.

Майбутні кермувальники можуть у вільному доступі ознайомитись із переліком автомобілів для складання практичних іспитів, в якому зазначено інформацію про марку автомобіля, рік випуску, тип коробки передач та в якому сервісному центрі МВС він знаходиться.

Нагадаємо, що з 1 серпня 2023 року кандидат має необмежену кількість спроб для складання практичного екзамену (протягом 2 років з дня видачі свідоцтва про закінчення практичної підготовки). Отже, якщо практичний іспит провалено, повторна спроба можлива через 10 календарних днів. Однак в момент водіння не думайте про це, а краще зосередьтесь на дорожній обстановці.

Оформити талон попереднього запису на практичний іспит можливо в терміналі безпосередньо в приміщенні сервісного центру МВС або онлайн через функціонал е-запис. Чат-бот – ТалонБот у Телеграм  знаходить вільні талони на складання практичного іспиту у будь-якому сервісному центрі МВС. Для цього необхідно увійти в телеграм-бот, авторизуватись та заповнити необхідні поля.

Також консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux