Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські розслідують обставини трьох ДТП в Одеському та Березівському районах
Опубліковано 11 серпня 2024 року о 10:40

Унаслідок автопригод, які сталися 10 серпня, загинули дві людини. Ще четверо людей госпіталізовані. Серед загиблих і госпіталізованих є діти.

Щодо однієї автопригоди, що сталася біля селища Доброслав близько 16-ї години, попередньо поліцейські встановили: 24-річний водій автомобіля «Chevrolet», не впевнившись у безпечності маневру, з метою об’їзду вибоїни виїхав на зустрічну смугу руху, де зіштовхнувся з автомобілем «Mitsubishi» під керуванням 19-річного чоловіка, який рухався у зустрічному напрямку.

З місця події з різними травмами були госпіталізовані 26-річний пасажир «Mitsubishi» та 20-річний пасажир «Chevrolet».

Обох керманичів перевірили на стан алкогольного спʼяніння – вони були тверезі.

Щодо другої автопригоди, що сталася біля села Одаї близько 19-ї години, поліцейські попередньо встановили: 57-річний водій автомобіля «Мерседес-Benz Sprinter» не дотримався безпечної дистанції і допустив зіткнення з автомобілем «IVEKO» під керуванням 61-річного чоловіка, який рухався попереду в попутному напрямку.

Різних травм зазнали двоє пасажирів автомобіля «Мерседес-Benz Sprinter» – 12-річний хлопчик та 50-річна жінка. Їх госпіталізовано.

Водіїв перевірили на стан алкогольного сп'яніння – вони були тверезі. 

І щодо третьої автопригоди, яка сталася близько 21-ї години на 394 км траси Київ – Одеса, поліцейські попередньо встановили: 41-річна кермувальниця автомобіля «Nissan Qashqaі» в’їхала в причеп автомобіля «Volvo», коли 54-річний водій останнього зупинився на роздільній смузі і ремонтував транспортний засіб, що зламався в дорозі.

Водійка легковика та її 15-річна донька, яка була з нею, загинули на місці. Кермувальник вантажівки не постраждав. Його перевірили на стан спʼяніння, він був тверезий.

За фактами двох перших ДТП слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. 

Щодо третьої ДТП відомості внесені до ЄРДР за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб. 

В рамках проваджень транспортні засоби поміщено на арештмайданчик та призначено низку експертиз.

Встановлюються повні обставини дорожньо-транспортних пригод. 

Поліцейські вкотре закликають водіїв бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.

Відділ комунікації поліції Одещини 

(за матеріалами ОРУП № 2 та Березівського РВП)


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux