Портал в режимі тестування та наповнення
В Одесі відбувся Чемпіонат Національної поліції України з функціонального багатоборства
Опубліковано 09 жовтня 2021 року о 15:07

Участь у ньому взяли більше 100 найкращих представників цього спорту серед поліцейських у складі 28 збірних команд з усіх областей України та міста Києва, Департаментів патрульної поліції, стратегічних розслідувань та поліції охорони.

Підтримати та повболівати за правоохоронців на стадіон обласної організації ФСТ «Динамо» України прийшли колеги, друзі та шанувальники кросфіту - найактивнішого виду спорту в світі, який поєднує в собі безперервний комплекс непередбачуваних для спортсменів вправ та енергійних рухів, що дає можливість виявити поміж них найбільш фізично підготовлених.

Серед почесних гостей чемпіонату були представники органів державної влади, керівники силових відомств області, представники спортивних організацій, художні колективи та музиканти, ветерани Міністерства внутрішніх справ, заслужені тренери та спортсмени України.

Перед початком змагань для підняття духу кожен побажав учасникам наснаги та завзятості. Назвавши правоохоронців втіленням мужності та прикладом для молодого покоління, начальник Головного управління поліції Одеської області Микола Семенишин закликав усіх з упевненістю йти до нових звершень та перемог.

Впродовж дня спортсмени та спортсменки виконували завдання з кількох блоків, що включали біг, віджимання, підтягування, стрибки та інші вправи, які містили елементи гирьового спорту та важкої атлетики.

Кожен учасник змагань прагнув перемоги для своєї команди та перевершення своїх спортивних можливостей і викладався на повну. Уболівальники стали свідками шаленої швидкості, сили, витривалості, звитяги та небувалих емоцій.

До фінішу спортсмени дійшли виснаженими, але сповненими радості та гордості за себе і своїх колег: судді – прославлені майстри спорту України з функціонального багатоборства – відзначили високий рівень підготовки всіх підрозділів правоохоронних органів. Втім найбільш фізично підготовленою було визнано команду Департаменту патрульної поліції. Право піднятися з переможцями чемпіонату на п’єдестал пошани також вибороли збірні головних управлінь поліції Чернігівської та Одеської областей відповідно.

Визначили судді також кращих багатоборців в особистих заліках. Серед чоловіків найвправнішими з кросфіту стали  Володимир та Євген Польгуй з Департаменту патрульної поліції (1 та 2 місця) і спецпризначенець корпусу оперативно-раптової дії поліції Одещини (3 місце). Серед дівчат найвитривалішими виявилися Ольга Микуляк з Департаменту патрульної поліції (1 місце), а також Софія Кравець та Інна Тумаш з ГУНП Херсонської й Харківської областей (2 та 3 місце відповідно).

«Ми з вами пишемо історію поліції України. Ви всі визнані справжніми чемпіонами з високим рівнем підготовки. Це свідчить про те, що вам все під силу, а країна - в надійних руках. Я щиро дякую спортсменам, їхнім керівникам, тренерам, суддям та організаторам змагань», - сказав під час урочистого закриття турніру очільник поліції Одещини Микола Семенишин.

Переможців і призерів чемпіонату заохотили кубками та медалями. Нагороджували спортсменів начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Микола Семенишин та начальник відділу Управління професійного навчання Департаменту кадрового забезпечення Національної поліції України Андрій Красновид.

Цінними подарунками та подяками Голови Національної поліції України за сприяння та надання допомоги у проведенні чемпіонату були нагороджені його співорганізатори.

Завершився захід виконанням гімну поліції Одещини, який  спеціально до Чемпіонату Національної Поліції України з функціонального багатоборства написали народний артист України Микола Свидюк та поетеса Ксенія Тульчицька.

Відділ комунікації поліції Одеської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux