Портал в режимі тестування та наповнення
Оператор телекомунікацій Київстар допомагатиме поліції Одеси розшукувати зниклих дітей
Опубліковано 01 червня 2018 року о 09:45

До Міжнародного дня захисту дітей Нацполіція, МВС та мобільний оператор Київстар запускають в Одесі спільний соціальний проект під назвою «Пошук дітей». Він досить успішно пройшов апробацію у Києві і відтепер працюватиме в Одесі.

Суть проекту полягає у тому, що сервіс, який працює на базі смс-повідомлень, допомагатиме правоохоронним органам використовувати можливості мобільної мережі Київстар для оперативного оповіщення громадян про зникнення дітей. Повідомлення отримають абоненти, які перебували поруч з місцем зникнення дитини, - це можуть бути як жителі міста, так і інших регіонів, які в цей час знаходяться в Одесі.

З 2 по 7 червня Київстар проведе смс-оповіщення про запуск сервісу. Він активується у абонентів автоматично і безкоштовно. При бажанні, абоненти можуть самостійно відключитися від отримання подібних смс. Сама ж ініціатива почне працювати з 15 червня.

СМС-повідомлення про пошук буде містити інформацію про дитину, обставини його зникнення, посилання на фейсбук-сторінку з більш детальною інформацією та фотографією, а також контакти поліції, куди можуть звертатися потенційні свідки, які хочуть допомогти в пошуку.

Начальник Управління ювенальної превенції Національної поліції України Лариса Зуб зазначила, що Національна поліція постійно впроваджує нові форми та методи розшуку дітей. «Ми дуже дякуємо мобільному оператору за проявлену ініціативу, адже такий підхід до співпраці з громадою, коли громадяни особисто беруть участь у розшуку дітей, є досить позитивним і приносить свої плоди. Я думаю, це допоможе в розшуку безвісти зниклих дітей і, зокрема, залучення громади до дитячих проблем», - сказала вона.

«Дякуємо «Київстару» за запуск цього соціального проекту. Для нас він дуже важливий. Зі свого боку, поліцейські роблять все, щоб максимально швидко знайти зниклу дитину та повернути її додому. Це дозволяє вберегти неповнолітніх від багатьох неприємностей, які можуть статися з ними на вулиці. Тому допомога громадськості у пошуках - дуже цінна», - додав начальник ГУНП в Одеській області Дмитро Головін.

Відділ комунікації поліції Одеської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux