Портал в режимі тестування та наповнення
Спецпризначенка з Одещини Катерина Синенко виборола «золото» та «срібло» на Всесвітніх іграх поліцейських та пожежників з карате
Опубліковано 29 липня 2022 року о 12:40

Змагання пройшли в Нідерландах за участю близько 10-ти тисяч представників даних установ з усього світу. Українка гідно відстояла честь своєї держави за кордоном.

Катерина Синенко працює в правоохоронних органах України вісім років. Її мрія була потрапити саме в батальйон поліції особливого призначення і стати, як її тато, Сергій Синенко, який працював спецпризначенцем у 90-х. Сильні і вольові люди, як правило, втілюють свої мрії в життя, і дівчина стала гідною донькою свого батька, якою нині пишаються не лише рідні, а й колеги, Одещина, вся Україна.

«Мила та тендітна зовні дівчина працює в батальйоні поліції особливого призначення і на рівні з кремезними чоловіками виконує бойові завдання. Разом з ними бере участь у контр-диверсійних заходах з метою виявлення диверсійно-розвідувальних груп і колаборантів, охороні високопосадових осіб та членів їхніх родин. Щоб відповідати колегам, вона активно займається спортом і підкорює місцеві, всеукраїнські та міжнародні арени. Вона старанна та відповідальна, дбайлива та самовіддана, прийде на допомогу кожній людині, яка потребує допомоги», - говорить командир батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Одеській області, полковник поліції Микола Паньків про Катерину.

За цим стоїть титанічна праця над собою та своєї фізичною формою. Виснажливий, але незламний шлях до ще однієї мрії – представляти Україну на Всесвітніх іграх поліцейських та пожежників, які проводяться з 1985 року.

І цю мрію лейтенантка поліції Катерина Синенко, майстер спорту України, спортсменка Одеської федерації карате, клубу «Захист» також втілила в життя.

22 липня поліцейська разом зі своїм тренером – президентом Одеської обласної федерації з карате, майстром спорту міжнародного класу, суддею Всесвітньої федерації карате Олексієм Коханцем – представила Україну на The World Police & Fire Games 2022 в Роттердамі. Ці змагання були під загрозою зриву через воєнний стан в нашій державі. Щоб цього не сталося керівництво поліції Одещини, спортивного комплексу регіонального ФСТ «Динамо» та Управління фізичної культури і спорту Одеської обласної державної адміністрації доклало чималих зусиль. Турнір став для Катерини неймовірно успішним: вона виборола 1 особисте місце у категорії ката та 2 місце у куміте до 60 кг (поєдинки).

До слова, у Всесвітніх іграх поліцейських та пожежників беруть участь близько 10-ти тисяч представників даних установ з усього світу. Кожен відстоює честь своєї країни у понад 60 олімпійських та неолімпійських видах спорту, а також у прикладних дисциплінах, які застосовуються на навчаннях поліцейських і пожежників.

Шалений успіх. І ми вітаємо Катерину та її тренера з цією перемогою. Вона точно не остання, бо українці неймовірні!

Відділ комунікації поліції Одеської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux