Портал в режимі тестування та наповнення
Служба на сході України змусила мене переосмислити погляди на життя та замислитися над його цінністю
Опубліковано 13 жовтня 2021 року о 15:03

Зізнається майор поліції Олександр Єдаков, який 13 років віддав службі в правоохоронних органах Одещини і двічі їздив на ротацію в зону проведення Операції об’єднаних сил.

Рішення поїхати у службове відрядження бійцем батальйону поліції особливого призначення «Шторм» правоохоронець прийняв свідомо та твердо, незважаючи на відмовляння дружини, яка попервах, злякавшись за чоловіка, була проти цієї поїздки. Він не мав чіткої  уяви про те, що його може очікувати поблизу передової, але точно  знав: як громадянин України та поліцейський несе відповідальність за те, що відбувається в країні.

Поліцейський служив у Мангуші та Волновасі. Там він охороняв стратегічні об’єкти, чергував на блокпостах, забезпечував громадську безпеку та порядок і брав участь у бойових заходах щодо виявлення диверсійних груп та їх знешкодження.

«Досить непростою та серйозною була робота щодо виявлення та ліквідації провокацій з боку місцевих екстремістів, які займалися дестабілізацією ситуації в регіоні», - розповідає майор поліції.

До рідної домівки Олександр повернувся неушкодженим, але йому довелося бачити, як через блокпости вивозять  поранених та вбитих.

«Війна змушує замислитися над такими цінностями, як доброта, людяність, сердечність, милосердя, - над самим життям. Я зрозумів, що кожна українська сім’я заслуговує на те, щоб тато був поряд із дітьми та дружиною. І дуже прикро усвідомлювати, що реальність багатьох українських родин інакша. У зоні ООС мені страшенно не вистачало моїх рідних. Водночас  думки про них надавали мені сил та оптимізму. Любов допомагає вижити у найскладніших ситуаціях, не зламатися та боротися до останнього за мирне майбуття», -  каже майор поліції.

Зараз Олександр Єдаков обіймає посаду заступника начальника відділення поліції №2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції. Щодня він працює у напруженому ритмі, аби  жителі Татарбунарщини відчували себе у безпеці.

Україна може пишатися своїми захисниками та захисницями. І ми щиро дякуємо їм за можливість спокійно ростити дітей та працювати під мирним небом.

 

Відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського РВП в Одеській області

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux