Портал в режимі тестування та наповнення
ПРЕС-РЕЛІЗ ПРО НАЙБІЛЬШ РЕЗОНАНСНІ ЗЛОЧИНИ ТА ПОДІЇ ЗА 02.03.2018
Опубліковано 03 березня 2018 року о 09:00

До Малиновського відділу поліції надійшла заява охоронця одного з продуктових магазинів про те, що невідома особа викрала з супермаркету пляшку віскі. Сума збитку становить 577 гривень. У скоєнні вказаного правопорушення правоохоронці викрили 19-річного місцевого мешканця, який надав правдиві свідчення.

До Роздільнянського відділу поліції у ході проведених профілактичних заходів під умовною назвою «Зброя та вибухівка» звернувся 43-річний чоловік, який добровільно видав 24 патрони калібру 9 мм та пояснив, що знайшов їх на одній із покинутих будівель, коли збирав там металобрухт. Вилучене направлено на експертизу до Одеського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

До Арцизького відділу поліції звернувся місцевий мешканець, який повідомив, що невідома особа шляхом зламу навісного замка проникла до його гаражу та викрала алюмінієвий бідон та шматок рейки. У ході оперативно-розшукових заходів у скоєнні даного правопорушення поліцейські викрили 34-річного чоловіка, від якого отримали правдиві свідчення. Викрадене вилучено та повернено власнику.

До Великомихайлівського відділення поліції Роздільнянського відділу поліції надійшла заява 43-річного чоловіка про те, що невідома особа викрала з його домоволодіння мобільний телефон. Вжитими заходами у скоєнні вказаного правопорушення викрито іноземця, який надав правдиві свідчення.

До Овідіопольського відділу поліції звернулась жінка, яка повідомила, що її нова знайома викрала у її доньки три мобільних телефони. Сума збитку – 6 233 гривні. У ході оперативно-розшукових заходів у скоєнні даного правопорушення працівники поліції викрили 18-річну зловмисницю, яка надала правдиві свідчення. Викрадене вилучено та повернено власниці.

Працівниками Болградського відділення поліції Ізмаїльського відділу поліції в ході проведення оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант» викрито 55-річного іноземця, який порушив правила перебування іноземних громадян в Україні. Відносно правопорушника складено адміністративний протокол за ч.1 ст.203 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а також прийнято рішення щодо його примусового повернення на батьківщину.

До Авангардівського відділення поліції Овідіопольського відділу поліції звернулась інспектор служби безпеки одного з місцевих гіпермаркетів, яка повідомила, що невідома особа викрала з приміщення закладу п’ять наборів інструментів. Сума збитку становить понад 2 тисячі гривень. Вжитими заходами у скоєнні вказаного правопорушення поліцейські викрили 35-річного місцевого мешканця, від якого отримано правдиві свідчення.

Співробітники Кілійського відділення поліції Ізмаїльського відділу поліції в ході проведення профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант» викрили  та притягнули до адміністративної відповідальності 42-річного іноземця, який порушив правила перебування іноземних громадян в Україні.

До Суворовського відділу поліції звернувся 33-річний місцевий житель, який повідомив, що невідома особа шляхом розбиття бокового скла його автомобіля викрала з салону гроші у сумі 3 450 євро та 295 доларів США та косметику. Загальна сума збитку – 18 тисяч гривень. Вжитими заходами у скоєнні вказаного правопорушення поліцейські викрили раніше судимого 26-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

При використанні даної інформації посилання на ВК ГУНП в Одеській області обов’язкове


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux