Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські дякують медикам за врятованих колег
Опубліковано 13 квітня 2018 року о 13:30

Щоденно під час несення служби правоохоронці стикаються з небезпекою, нерідко отримують травми та поранення. У такі хвилини на допомогу приходять лікарі.

Кожного дня спокій одеситів охороняють тисячі служителів правопорядку. Цілодобово вони борються з  порушниками на дорогах, під час масових заходів, врегульовують сімейні конфлікти, розшукують та затримують злочинців. Одним словом, мужньо та безстрашно намагаються направити громадську свідомість в рамки законодавства. Справа не з легких, але звання поліцейського зобов’язує.

На захист безпеки громадян правоохоронці стають, не рахуючись ні зі своїм здоров’ям, ні навіть з життям... Відтак, у минулому році під час виконання службових обов’язків постраждав 151 працівник поліції, а тільки за перші три місяці цього року їх - уже 30. Один з поліцейських загинув.

На жаль, ці дані - лише статистика. Сухі цифри, які приховують людські долі. А кожна з них – особлива, гідна уваги та поваги.

Приміром, загиблий дільничний офіцер Приморського відділу поліції. Його життя обірвала куля, випущена злочинцем посеред вулиці в центрі Одеси. Хлопцеві було всього 27. Він був люблячим чоловіком і турботливим батьком... Або ж іще один дільничний - Біляївського відділу. Виїзд на звичайний виклик став для правоохоронця останнім: п’яний водій, врізавшись на шаленій швидкості у припаркований на узбіччі службовий автомобіль, зробив чоловіка інвалідом...

Не про всі подвиги поліцейських знають пересічні громадяни. Бо працюють вони не для розголосу, а заради спокою людей. Однак є ті, хто достеменно знає все: кожен випадок, кожне поранення, кожну долю. Це - лікарі. В небезпечні хвилини вони вчасно опиняються поряд і рятують. Поліцейські вдячні їм за це. Вдячні їх батьки, дружини, діти.

У важкі часи одеські медики завжди пліч-о-пліч з правоохоронцями. Кожного разу своїми оперативними та професійними діями вони доводили, що готові до будь-яких труднощів, ба більше - до ризикованих для власного життя ситуацій. Варто лише згадати перестрілку на Новосельського, коли бригаді швидкої допомоги довелося під кулями рятувати поранених офіцерів поліції.

«Щодня наші лікарі так само мужньо та відважно працюють задля громадян. І так само про їх подвиги мало хто чув. А хочеться, щоб знали, бо то не просто - по собі знаємо – в сьогоднішніх реаліях рятувати людей», - зі щирою вдячністю висловився начальник ГУНП в Одеській області Дмитро Головін.

Відділ комунікації поліції Одеської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux